Tanúsítványok

Nemzetközi szervezeti tagságok

Minőségellenőrzési szolgáltatások

FOSFA (Olajosmagvakkal és Zsírokkal Kereskedő Társaságok Szövetsége)

A FOSFA egy professzionális nemzetközi szerződéseket kibocsájtó szervezet és választottbíróság, amely kizárólag az olajosmagvak, olajok és zsírok világkereskedelmével foglalkozik 1.113 taggal 89 országban. A FOSFA jelenleg több mint 400 Minőségellenőrző Szervezetet foglal magában világszerte. A FOSFA Minőségellenőrző Rendszer fő célja a minőség és szolgáltatás szintjének javítása és szabványosítása valamennyi fél érdekében. A J.S. Hamilton Poland 1997. február 5. óta FOSFA által jóváhagyott Minőségellenőrző Szervezet.

Többet látni

GAFTA (Gabona- és Takarmánykereskedők Nemzetközi Szövetsége)

A GAFTA egy nemzetközi kereskedelmi szervezet több mint 1500 taggal 89 országban. Célja, hogy elősegítse a mezőgazdasági áruk, fűszerek és általános termékek nemzetközi kereskedelmét és hogy megvédje a tagok érdekeit világszerte. A Minőségellenőrző Szervezetek részt vesznek a szakmai ellenőrzésekben a vevők és az eladók által kijelölve vagy azok nevében a GAFTA Szerződésekben foglalt feltételek szerint. Az kijelölt Minőségellenőrző Szervezetek vizsgálják és ellenőrzik a gabonákat, a takarmányokat, a hüvelyeseket, a rizst és a GAFTA Szerződés feltételei szerint forgalmazott egyéb árucikkeket. A J.S. Hamilton Poland 1994. január 4. óta GAFTA által jóváhagyott Minőségellenőrző Szervezet.

Laboratóriumi szolgáltatások

FOSFA (Olajosmagvakkal és Zsírokkal Kereskedő Társaságok Szövetsége)

A FOSFA tagok a nemzetközi kereskedelemben mindig is támaszkodtak a teljesen független Laboratóriumok világméretű hálózatára, hogy pontos és naprakész, a kereskedelmi szerződésekben foglalt vizsgálati jegyzőkönyveket biztosítsanak a forgalmazott olaj és zsír szállítmányokhoz, olajosmag rakományokhoz és földimogyoró küldeményekhez. A Laboratóriumok (teljes vagy társult tagok) olyan laboratóriumok, amelyek nem kapcsolódnak közvetlenül semmilyen céghez vagy szervezethez, melyek FOSFA termékek kereskedelmében vesznek részt. A J.S. Hamilton Poland 1997. február 5. óta FOSFA által jóváhagyott Vizsgálólaboratórium.

Többet látni

GAFTA (Gabona- és Takarmánykereskedők Nemzetközi Szövetsége)

Azon laboratóriumok, melyek részt vesznek a minták vizsgálatában és minőségi tanúsítványok kiállításában a GAFTA Szerződés feltételei szerint forgalmazott gabonákról, állati takarmányokról, hüvelyesekről és rizsről, jóváhagyhatóak, hogy szerepeljenek a Laboratóriumok Regiszterében. A bejegyzett Laboratóriumok elfogadják, hogy követik a szerződés feltételeiben meghatározott elemzési módszereket, a GAFTA Form No: 130, Elemzési Módszer szerint. A J.S. Hamilton Poland 1994. január 4. óta GAFTA által jóváhagyott Vizsgálólaboratórium.

Egyéb szervezeti tagságok

Lengyel Kozmetikai Ipari Egyesület

A laboratórium tagja a Lengyel Kozmetikai Ipari Egyesületnek, amely egy ágazati szervezet több mint 120, a kozmetikai ipart képviselő vállalatot foglal magában. A 2002. évi megalakulása óta az Egyesület aktívan támogatja a szépségiparban tevékenykedő cégeket: kozmetikumok gyártóit és fogalmazóit, laboratóriumokat, kutatóintézeteket és oktatási központokat. A Lengyel Kozmetikai Ipari Egyesület továbbá aktívan részt vesz a meglévő jogszabályok munkálataiban, valamint új jogalkotási javaslatok kezdeményezésében. Az Egyesület képviseli a kozmetikai vállalatokat a nemzetközi porondon is, bemutatva a lengyel kozmetikai ágazat helyzetét a nemzetközi tárgyalásokon. Az egyik fő szerepe az Egyesületnek a vezető Kozmetikai Munkacsoportok, melyek olyan kulcsfontosságú kérdésekben egyeztetnek mint: jogszabályok, összetevők, reklamációk, szabványosítás és még sok egyéb. A Munkacsoportok szakértőkből álló csoportok, egy platform, ahol a résztvevők véleményeket cserélhetnek, reagálva a nemzeti és európai jogalkotási javaslatokra. A Munkacsoportok munkájának eredménye egy egységes technikai és jogi álláspont, amely lehetővé teszi az összhang felépítését a lengyel kozmetikai piacon.

Lengyel Csomagolási Kamara

A Lengyel Csomagolási Kamara 1994-ben alakult, mint egy összeszerelő gyártók és felhasználók társulása a csomagolóiparban. Fő feladata, hogy képviselje a csomagolóanyagokat, tartályokat és gépeket gyártó vállalatoknak az érdekeit, valamint a csomagolás területén működő nyomdaipari üzemeket. A kamara üzleti utakat szervez tagjai részére a jelentősebb nemzetközi kiállításokra a lengyel csomagolóipar előmozdítása érdekében. A szervezet szintén rendez konferenciákat és képzéseket vállalat szervezés és management témakörökben, valamint technológiai, jogszabályi és előírási előrehaladásokban. A kamara továbbá propagálja tagjai között a jó üzleti gyakorlat kódex betartását (üzleti etika). A Lengyel Csomagolási Kamara képviseli tagjait az állammal és az önkormányzati szervekkel szemben, továbbítva véleményüket és indítványaikat.  A szervezet ugyancsak részt vesz az üzleti jogalkotásban.  A kamara együttműködik hasonló szervezetekkel más országokban, támogatva ezzel a lengyel csomagolásiparban tevékenykedő cégeket a külföldi piacokon. Kezeli továbbá a kereskedelmi ajánlatok és együttműködési lehetőségek adatbázisát. A Lengyel Csomagolási Kamarai tagság igazolja egy vállalat hitelességét, mint kereskedelmi partner.