Petrolkémiai vizsgálati szolgáltatások

CO2 kibocsátási szint

A CO2 kibocsátáson alapuló mérések iránti kereslet kielégítésére érdekében, a J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o. olyan szolgáltatásokat kínál, melyekkel lehetővé teszi az EU Kibocsátáskereskedelmi Rendszer hatálya alát tartozó létesítmények tulajdonosainak, hogy meghatározzák a létesítmények által kibocsátott tényleges CO2 mennyiséget és beszámoljanak erről a nemzetközi felügyeleti rendszerben.

Az ajánlatunk elkötelezett azon szervezetek iránt, amelyek a CO2 kibocsátás Nemzeti Kiosztási Tervben előírt folyamatos kibocsátás-ellenőrző rendszerekkel (CEMS) nem rendelkeznek, de érdeklődnek az üzemanyag-frakciókon és a égés hulladékon alapuló kibocsátási szint meghatározása iránt a saját létesítményeikben.

Ezen módszer alkalmazása biztosítja a legmagasabb szintű pontosságot, ami jelentős megtakarításokat jelent a különböző üzemanyagok átlagos CO2 kibocsátásán alapuló számítási módszerrel kapcsolatban. Módszerünk megfelel a Környezetvédelmi Minisztérium azon rendeletének a követelményeinek, amely a közösségi rendszerre vonatkozó kibocsátáskereskedelem által hatálya alá tartozó anyagok ellenőrzéséről szól, amelyben meghatározzák azoknak a paraméterek kiszámítását, amiket a CO2 kibocsátás megadásához szükségesek. Akkreditált laboratóriumaink az EN ISO 17025:2005 előírásának megfelelően működnek.

A J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o. olyan körszerű létesítményekkel rendelkezik, amelyek rendelkeznek PCA No AB 079 üzemanyag vizsgálatra specializálódott akkreditációval. Annak érdekében, hogy a minőségi paramétereket és a CO2 kibocsátást meghatározzák, fontos a mintavételi eljárás pontos nyomonkövetése. A J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o., mint független ellenőrző szervezet PN-EN ISO / IEC 17020:2006 akkreditációval rendelkezik (PCA No. AK 011 akkreditáció).Akkreditáltan működő független laboratóriumunk biztosítja a CO2 kibocsátás nyomon követését és az éves kibocsátás hatékony ellenőrzését.

Ajánlatunk:

  • reprezentatív mintavétel
  • fűtőérték és széntartalom meghatározása
  • különböző berendezések/létesítmények oxidációs index meghatározása
  • biomasszahányad meghatározása
  • CO2 kibocsátás kiszámítása
  • éves beszámoló elkészítése
  • egyéb szolgáltatások: szakértői elemzések, beleértve a készletek mennyiség felmérését
  • tetszőleges és összehasonlító elemzés
  • tanácsadás