Élelmiszeripari részleg

Trend analízis

A hatályban levő 2005 november 15-ei 2073/2005. számú élelmiszerek mikrobiológiai követelményei Bizottsági Rendelete kötelezi az élelmiszer kereskedelemben dolgozókat, hogy végezzenek trend analízist kutatómunkájukban, továbbá kötelezi őket a nem kielégítő eredmények esetén, hogy megfelelő intézkedésekkel orvosolják a problémát, annak érdekében, hogy elkerüljék a mikrobiológiai veszély létrejöttének kockázatát. A gyártóknak időszakosan kellene trend analízist és kockázat elemzést végezniük, hogy folyamatos kontrol alatt tartsák a mikrobiológiai követelményeket a fent említett rendeletnek megfelelően, amennyiben szükséges pedig munkájukat segíteni.

 

Szakértőink segítenek a gyártási folyamatok és a környezettel kapcsolatos statisztikai adatok feldolgozásában, elemzésében, továbbá segítenek a köztük lévő kapcsolatok értelmezésében. A cél érdekében, elvégezzük az adatok kiértékelését, melyet a rendszeres nyersanyag, termék vagy környezet vizsgálatainak ellenőrző lapjaiból kapunk meg. Jegyzőkönyvet állítunk ki, melyek a minták saját, valamint az ügyfél laboratóriumában elvégzett vizsgálatok eredményein alapszik.